Ontwikkelaars van vooruitgang
Projecten: Techmar - Lightpro

professionele 12 volt buitenverlichting

Professionele 12 volt buitenverlichting

Voor Techmar hebben we een nieuwe productlijn ontwikkeld voor hun merk Lightpro. Kwaliteit, instelbaarheid én onderscheidend design stonden centraal tijdens de ontwikkeling.

Bike
Binnen een jaar waren 9 producten gereed voor productie

Er is een onderscheidend karakter gecreëerd, door kwaliteit centraal te stellen. Hoogwaardige materialen en afwerkingen in combinatie met gebruiksgemak zijn kenmerkend voor Lightpro. 

Alle ontwikkelde ontwerpen worden door ons zorgvuldig en uitgebreid getest, voordat de productie wordt vrijgegeven. We sturen rechtstreeks de fabrieken aan, en controleren samples bijvoorbeeld op maatvoering, afwerking en testen de beoogde functionaliteit.

Spraakmakende belichting

Een mooie tuin komt ‘s avonds tot leven met goede verlichting. Elke situatie is anders en vergt vakmanschap. De nieuw ontworpen Lightpro armaturen stellen de hovenier in staat om het beste uit elke situatie te halen. Allemaal gecombineerd met het gemak van 12V plug & play.

Met de lijn van Lightpro is dit te vertalen naar verstelbaarheid van o.a lichtsterkte, beam angle en beam direction. Vanaf het begin fundamentele eigenschappen van de nieuwe Lightpro armaturen.

Meer weten over dit project?
Neem contact op met
Christiaan Haverslag partner, new business director