Ontwikkelaars van vooruitgang
Projecten: Nedap - iD POS 2

RFID Point of Sale

RFID-based point-of-sale oplossing

In samenwerking met Sintecs ontwikkelden we voor Nedap een multifunctionele point-of-sale oplossing. De iD POS 2 is ontworpen om retailers in staat te stellen perfecte voorraadzichtbaarheid te creëren zonder verspilling en zonder verliezen. De point-of-sale-oplossing verbetert de klantenservice op een veilige manier, mogelijk gemaakt door RFID-gegevens.
 

Bike

Gebouwd om te presteren

Voor de iD POS 2 hebben we een duurzame en robuuste behuizing ontwikkeld met een duidelijke user interface. De behuizing faciliteerd de RFID technologie, en is zowel stand-alone te gebruiken als onzichtbaar te monteren onder een tafel. Het UX design zorgt voor een eenvoudige en duidelijke feedback voor de gebruiker.

De iD POS 2 heeft veel unieke mogelijkheden zoals audiovisuele feedback, Power over Ethernet (PoE), websocket-API's voor klantintegraties en accessoires om de POS-lezer onder een tafel te monteren.

Samenwerken met Sintecs

Sintecs en Dynteq vinden elkaar in verschillende projecten. Waarbij Sintecs de met name verantwoordelijkheid draagt voor de elektronica ontwikkeling, en Dynteq de mechanische ontwikkeling op zich neemt. Allebei sterk op hun eigen expertises, en samen de drive om de beste producten te ontwikkelen voor onze opdrachtgevers.

Meer weten over dit project?
Neem contact op met
Rob Lichtenberg project manager