Ontwikkelaars van vooruitgang
Werken bij ons

Verbeteren en vernieuwen?

Bij Dynteq zijn we altijd op zoek naar
mensen met vernieuwingsdrang. Bekijk hieronder je mogelijkheden!

direct contact opnemen

Vacature Business Developer

Help jij Dynteq verder groeien? Je inspireert, informeert en adviseert (potentiële) opdrachtgevers, over innovatie mogelijkheden en kansen in productontwikkeling. Met je expertise, ervaring en commerciële vaardigheden neem je opdrachtgevers aan de hand en laat je ze zien wat de toegevoegde waarde is van samenwerken met ons industrieel ontwerpbureau. Je adviseert en overtuigt op strategisch niveau opdrachtgevers over uiteenlopende inhoudelijke vraagstukken. Je bent in staat om samen met de partners een groeiplan op te stellen en uit te voeren. Daarnaast houd je je bezig met het onderhouden en verder uitbouwen van duurzame klantrelaties.

Solliciteren?

Ben jij een talentvolle engineer, industrieel ontwerper, elektronica-ontwikkelaar of projectmanager? En zit de drive om vernieuwende en duurzame producten te creëren in jouw DNA? Stuur dan je motivatie met CV naar:

Stage en afstuderen

Werk mee met het bedenken, ontwikkelen en vormgeven van nieuwe producten. Loop mee met projecten en ontdek hoe industrieel ontwerpprocessen gaan. Uniek talent is altijd welkom voor een stage of afstudeeropdracht. Mail je cv, motivatie en portfolio naar: