Ontwikkelaars van vooruitgang
Werken bij ons

Verbeteren en vernieuwen?

Bij Dynteq krijg je de kans om deel uit te maken van een team dat gedreven wordt door innovatie, creativiteit en de wil om grenzen te verleggen. Ben jij de volgende die zich aansluit bij ons team?

Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen met vernieuwingsdrang. Wanneer we een vacature open hebben staan, vind je die hieronder. Staat er niks? Dan is het een kwestie van geduld - of even langskomen voor een kop goede koffie.

direct contact opnemen

Onze vacatures

 

Senior Product Designer

32-40 uur, Enschede.

Je zal deel uitmaken van ons designteam waarin je dagelijks bezig bent met het omzetten van (abstracte) vraagstukken naar concrete productconcepten. Deze productconcepten visualiseer je met schetsen, 3D CAD renderings, en presenteert deze aan opdrachtgevers. In onze werkplaats werk je ze uit tot fysieke modellen om de vormgeving en de werking van je ideeën te testen. Samen met product engineers worden gevalideerde ontwerpen gedetailleerd en gereed gemaakt voor productie. De product designer die wij zoeken is uiteraard in staat om het gehele ontwerptraject te doorlopen maar je kracht en ambitie zit in de conceptuele fase. Je zult werken aan een grote verscheidenheid van producten, zoals mobiliteitsoplossingen, consumentenproducten, professional equipment en meer.

Project Manager

32u-40u, Enschede.

Het organiseren van innovatie en het werken met multidisciplinaire teams zit jou in het bloed. Hoewel
je een uitstekend begrip hebt van alle inhoudelijke aspecten van productinnovaties weet jij vooral
focus te houden op het proces en weet je een team de juiste kant op te sturen. Je werkt samen met de
opdrachtgever, andere project managers, leveranciers en je collega engineers en designers. Je hebt
een goed overzicht maar weet ook goed wat er volgende week af moet zijn. Je houdt ervan om het
beste uit een team te halen en de vaak verschillende werelden te overbruggen. Je hebt een
enthousiaste en open persoonlijkheid waarmee het prettig werken is.

Stage en afstuderen

Werk mee met het bedenken, ontwikkelen en vormgeven van nieuwe producten. Loop mee met projecten en ontdek hoe industrieel ontwerpprocessen gaan. Uniek talent is altijd welkom voor een stage of afstudeeropdracht. Mail je cv, motivatie en portfolio naar:

Solliciteren?

Ben jij een talentvolle engineer, industrieel ontwerper, elektronica-ontwikkelaar of projectmanager? En zit de drive om vernieuwende en duurzame producten te creëren in jouw DNA? Stuur dan je motivatie met CV naar: