Ontwikkelaars van vooruitgang
Werken bij ons

Verbeteren en vernieuwen?

Bij Dynteq zijn we altijd op zoek naar
mensen met vernieuwingsdrang. Bekijk hieronder je mogelijkheden!

direct contact opnemen

Vacature Senior Product Engineer

Ben jij die product engineer die samen met ons nieuwe en betere producten gaat realiseren? Je gaat deel uitmaken van het ontwerpteam en zal op basis van ontwerpspecificaties functionele producten en apparaten uitwerken tot produceerbare resultaten. Je werkt samen met de opdrachtgever, projectmanager, leveranciers en je collega engineers en designers. Dit doe je door slimme en doordachte constructies en functies te bedenken, deze te modelleren in 3D CAD, en ze te valideren met testen en het maken van prototypes. Daarbij zoek je altijd de juiste balans tussen functionaliteit, kostprijs en maakbaarheid. De gevalideerde ontwerpen zul je gaan detailleren en gereed maken voor productie. Daar waar nodig coördineer, begeleid en controleer je de eerste prototypes, FOT’s en 0-series zodat uiteindelijk de definitieve productie-versies kunnen worden vrijgegeven aan onze opdrachtgevers.

Stage en afstuderen

Werk mee met het bedenken, ontwikkelen en vormgeven van nieuwe producten. Loop mee met projecten en ontdek hoe industrieel ontwerpprocessen gaan. Uniek talent is altijd welkom voor een stage of afstudeeropdracht. Mail je cv, motivatie en portfolio naar:

Solliciteren?

Ben jij een talentvolle engineer, industrieel ontwerper, elektronica-ontwikkelaar of projectmanager? En zit de drive om vernieuwende en duurzame producten te creëren in jouw DNA? Stuur dan je motivatie met CV naar: