Ontwikkelaars van vooruitgang
Werken bij ons

Verbeteren en vernieuwen?

Bij Dynteq zijn we altijd op zoek naar
mensen met vernieuwingsdrang. Bekijk hieronder je mogelijkheden!

direct contact opnemen

Vacature Projectmanager

Het organiseren van innovatie en het werken met multidisciplinaire teams zit jou in het bloed. Hoewel je een uitstekend begrip hebt van alle inhoudelijke aspecten van productinnovaties weet jij vooral focus te houden op het proces en weet je een team de juiste kant op te sturen. Je hebt een goed overzicht maar weet ook goed wat er volgende week af moet zijn. Onze opdrachtgevers vertrouwen de planning en voortgang van een project graag aan jou toe. Vanuit de kennis en de ervaring van Dynteq help jij onze opdrachtgevers bij het succesvol ontwikkelen van hun producten.

Vacature Junior Product Engineer

Ben jij die product engineer die samen met ons nieuwe en betere producten gaat realiseren? Je gaat deel uitmaken van het ontwerpteam en zult onder leiding van een ervaren Product Engineer ontwerpen detailleren en gereed maken voor serieproductie. Daarbij zoek je de juiste balans tussen ontwerpspecificaties, kostprijs en maakbaarheid. Je zult met name veel met spuitgiettechnologie werken, maar ook met de integratie van elektronische componenten en hardware tot compleet eindproduct. Samen met onze toeleveranciers in Azië en Europa coördineer, begeleid en controleer je de eerste prototypes, FOT’s en 0-series zodat uiteindelijk de definitieve productie-versies kunnen worden vrijgegeven.

Solliciteren?

Ben jij een talentvolle engineer, industrieel ontwerper, elektronica-ontwikkelaar of projectmanager? En zit de drive om vernieuwende en duurzame producten te creëren in jouw DNA? Stuur dan je motivatie met CV naar:

Stage en afstuderen

Werk mee met het bedenken, ontwikkelen en vormgeven van nieuwe producten. Loop mee met projecten en ontdek hoe industrieel ontwerpprocessen gaan. Uniek talent is altijd welkom voor een stage of afstudeeropdracht. Mail je cv, motivatie en portfolio naar: