Ontwikkelaars van vooruitgang
Werken bij ons

Verbeteren en vernieuwen?

Bij Dynteq zijn we altijd op zoek naar
mensen met vernieuwingsdrang. Bekijk hieronder je mogelijkheden!

direct contact opnemen

Vacature Senior Product Designer

Als Product Designer houd jij je dagelijks bezig met het omzetten van (abstracte) vraagstukken naar concrete productconcepten. Deze productconcepten visualiseer je met schetsen, 3D CAD renderings, en presenteert deze aan opdrachtgevers. In onze werkplaats werk je ze uit tot fysieke modellen om de vormgeving en de werking van je ideeën te testen. Samen met Product Engineers worden gevalideerde ontwerpen gedetailleerd en gereed gemaakt voor productie. De Product Designer die wij zoeken is uiteraard in staat om het gehele ontwerptraject te doorlopen maar je kracht en ambitie zit in de conceptuele fase.

Solliciteren?

Ben jij een talentvolle engineer, industrieel ontwerper, elektronica-ontwikkelaar of projectmanager? En zit de drive om vernieuwende en duurzame producten te creëren in jouw DNA? Stuur dan je motivatie met CV naar:

Stage en afstuderen

Werk mee met het bedenken, ontwikkelen en vormgeven van nieuwe producten. Loop mee met projecten en ontdek hoe industrieel ontwerpprocessen gaan. Uniek talent is altijd welkom voor een stage of afstudeeropdracht. Mail je cv, motivatie en portfolio naar: