Ontwikkelaars van vooruitgang
Wat we doen

Productontwikkeling

Wij zijn vernieuwers. Van R&D vraagstukken en concept design, tot product design, engineering, prototyping en productie voorbereiding. We helpen onze opdrachtgevers om toekomstbestendige producten te ontwikkelen. Dat doen we door producten te ontwikkelen waarin techniek, design en produceerbaarheid samenkomen.

Ideation

Ontdek met ons het potentieel van nieuwe, innovatieve en creatieve ideeën die kunnen leiden tot baanbrekende oplossingen, productverbeteringen, marktkansen en concurrentievoordeel. Ideation stimuleert out-of-the-box denken, bevordert innovatie en kan waardevolle inzichten opleveren die leiden tot succesvolle resultaten en groei voor een organisatie of project.

R&D

R&D (Research & Development) is de drijvende kracht achter innovaties. Met een team van experts en state-of-the-art faciliteiten zetten we ons in voor het ontwikkelen en integreren van baanbrekende technologieën en producten. Onze focus op R&D stelt ons opdrachtgevers in staat om voorop te lopen in de markt en te voldoen aan de veranderende behoeften van hun klanten.

product design (+UX)

Product design gaat verder dan alleen het uiterlijk van een product. Het omvat het creatieve proces van het ontwerpen van functionele en esthetisch aantrekkelijke producten die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van gebruikers. Met aandacht voor gebruikerservaring, materialen, produceerbaarhheid en duurzaamheid, creëert product design innovatieve en waardevolle producten die een positieve impact hebben op het leven van mensen.

Product engineering

Ons ervaren team van ingenieurs gebruikt geavanceerde technologieën en bewezen methoden om producten te optimaliseren op het gebied van functionaliteit, prestaties en kostenefficiëntie. Vertrouw op ons voor hoogwaardige product engineering oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Prototyping

Met prototyping kunnen ontwerpen tastbaar worden gemaakt, ideeën worden getest en verbeteringen worden aangebracht voordat het product in productie gaat. Het stelt onze ontwerpers en ingenieurs in staat om snel iteratieve prototypes te maken, de functionaliteit te evalueren en het ontwerp te optimaliseren voor een betere gebruikerservaring. Prototyping versnelt het innovatieproces en resulteert in betere, marktrijpe producten.

Productie

Wij zijn toegewijd aan het ontwikkelen van hoogwaardige producten door het toepassen van efficiënte productieprocessen. Van prototyping tot massaproductie, wij bieden betrouwbare productieoplossingen die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Dynteq heeft jarenlange ervaring in de begeleiding van de productie en kan deze zelfs geheel uit handen nemen van de opdrachtgever.

Samenwerken?

20 jaar ervaring in productontwikkeling / Multidisciplinair team van designers en engineers / Unieke werkplek en faciliteiten / Pragmatische en gefaseerde aanpak / Gedreven om producten altijd beter te maken

samenwerken met een industrieel ontwerpbureau
ONTWIKKELAARS VAN VOORUITGANG

SPIN-OFF VAN UNIVERSITEIT TWENTE

In 2005 is Dynteq gestart als spin-off van de Universiteit Twente. Met veel inzet, passie en onze nuchtere kijk hebben we ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot wat we nu zijn.