Ontwikkelaars van vooruitgang
Wat we doen

Vernieuwers met EQ + IQ

We zijn vernieuwers. In hoe producten eruit zien, maar ook in het slim samenbrengen van verschillende functies en technieken in een product of proces. Het moet beter, sneller of anders, altijd voorwaarts! Met innovatieve technieken, maar altijd met passie voor tijdloos en aansprekend design, met IQ en EQ.

Strategie en concept

Search

Kennis van trends, de markt en de wil om producten en processen beter te maken. Wat bepaalt het verschil in de markt, welke technologie is relevant? Design en gebruikerservaring wordt steeds meer een concurrentievoordeel.

Vanuit een heldere strategie, ervaring met diverse markten en technologieën ontwikkelen we een designconcept waarin techniek en design met elkaar in balans zijn

Wat we doen Analyse Strategie Concept

Design en Engineering

Search

Tijdens het ontwerpen en ontwikkelen zijn functionaliteit, vormgeving en maakbaarheid bepalend. We creëren de juiste synergie tussen deze disciplines, voor een op alle niveaus doordacht resultaat. Een product dat, en daar gaan we voor bij Dynteq, de verwachtingen overtreft.

Wat we doen Engineering Design Elektronica

Prototyping en optimalisatie

Search

Van elk ontwerp maken we gedetailleerde en werkende prototypes. Waar nodig doen we gebruikers- en mechanische testen, en leggen we het langs de lat van de normen, eisen en wetgeving. We kunnen de complete productie, assemblage en levering verzorgen. Hierbij schakelen we ons internationale netwerk van leveranciers in.

Wat we doen Prototyping Testen Optimaliseren

Dynteq industrieel ontwerpers

De plek waar EQ en IQ samenkomen