Ontwikkelaars van vooruitgang

Apex

APEX is ontworpen als een draagbaar, gebruiksvriendelijk EEG-apparaat dat hoogwaardige 24- of 32-kanaals signalen levert voor de beste onderzoeksgegevens. We ontwikkelden een hoogwaardige en duurzame behuizing, met een intuïtieve gebruikersinterface. De behuizing is ontwikkeld en getest volgens de strenge normeringen, en wordt geproduceerd en geleverd door ons leveranciersnetwerk en kwaliteitscontrole.

Bike
Een slim ontwerp van hoogwaardige kwaliteit
  • Ontworpen naar IEC60601
  • (spat)waterdicht
  • Gebruiksvriendelijk
  • Draagbaar

UX design

APEX heeft een intuïtief ontwerp van de fysieke gebruikersinterface. LED-indicatoren om de stabiliteit van de headcap en pc-verbinding te visualiseren en om de opnamestatus en batterijduur te controleren. Met de fysieke knoppen is het apparaat in- of uitschakelen, gebeurtenissen markeren en een kaartopname starten en stoppen. 

APEX wordt geleverd met een draagbare houder met verstelbare bandjes die gemakkelijk rond de heup, schouder of ergens anders op het lichaam kunnen worden gedragen.
 

Over TMSi

Bij TMSi is men voortdurend bezig om superieure meetoplossingen te ontwerpen en te ontwikkelen om elektrofysiologisch onderzoek wereldwijd vooruit te helpen. Met Dynteq ondersteunen wij TMSi met R&D, engineering en productie van de verschillende producten.

Meer weten over dit project?
Neem contact op met
Tijn Huttenhuis lead engineer