Ontwikkelaars van vooruitgang
Projecten: Fulpra - L1 vrachtfiets

De capaciteit van een bestelwagen, alle voordelen van een fiets.

Dé transport oplossing voor de binnenstad

De meest effectieve mobiliteitsoplossing voor de binnenstad. Fulpra combineert laadvolume en robuuste engineering met de gemakken en soepele rijeigenschappen van een fiets. Niet zomaar een fiets, maar de krachtigste in zijn soort. En als enige in Europa RDW-gekeurd op veiligheid en kwaliteit. Zo hoef je niet meer met een bestelauto de stad door, maar neem je wel eenvoudig diezelfde lading mee. En kom je via fietsroutes eenvoudig, schoon en snel tot aan iedere voordeur.

Bike
Gebouwd als werkpaard

Voor onze opdrachtgever Fulpra Motors ontwikkelden we deze transportfiets. Van scratch ontworpen als de ultieme transportoplossing voor over het fietspad. Oersterke engineering, robuuste onderdelen en doordachte techniek maken dit een fietsvoertuig dat klaar is voor het echte werk.

Soepel en snel de hele stad door

Het unieke tilt-systeem samen met de automatisch schakelende trapondersteuning maken elke bocht, brug of helling een fluitje van een cent. Uiterst robuust en een enorme laadcapaciteit, maar toch de soepele rijeigenschappen van een comfortabele fiets. Ook met 350 kg belading. Zo rijd je soepel en snel de stad door, zonder les en ander oponthoud. Volledig uitstootvrij en op plekken waar je met een auto niet kunt komen. Met sportieve rijders die verkeersdrukte, uitstoot en overlast tegengaan.

Veilig & robuust

De enige fietstransport oplossing met RDW keuring. Robuust design, gemaakt voor het moderne transportwerk.

Meer weten over dit project?
Neem contact op met
Rob Lenferink partner, managing director