Ontwikkelaars van vooruitgang

Digitale stoepbordoplossing

In opdracht van The DS Company ontwikkelden we een digitaal alternatief voor ouderwetse, onpraktische en papier verslindende stoepborden. De DS One is een digitaal stoepbord, verrijdbaar te plaatsen en volledig autonoom. Het stoepbord is waterdicht ontwikkeld, en daardoor ook outdoor te gebruiken.

Geen prints, geen distributie, geen tijd meer verspillen met het verwisselen van posters. De interactieve inhoud vergroot het bereik, en campagnes zijn snel aan te passen door mobiele 4G-oplossingen in combinatie met de Cloud. Zelfs intelligente data gedreven content is mogelijk!

Bike

Waterdicht en autonoom

De DS One is ontworpen voor extreme weersomstandigheden, zodat deze buiten toe te passen is in allerlei verschillende weersomstandigheden en externe invloeden. Het ontwerp is modulair opgezet, zodat de DS One goed in serie te produceren is, en gemakkelijk aan te passen is op verschillende klantwensen.

  • Volledig waterdicht, IP 56
  • Voorzien van veiligheidsglas
  • Aluminium body met outdoor coating
  • Tot wel 20 uur batterijduur

Over the DS Company

The DS Company biedt unieke, ultramoderne digitale stoepbordoplossingen met intelligente en hoogwaardig datagedreven content. In samenwerking met Dynteq creeëren, ontwikkelen en produceren ze hun eigen producten, die over de hele wereld te zien zijn.

 

Meer weten over dit project?
Neem contact op met
Tijn Huttenhuis lead engineer