Ontwikkelaars van vooruitgang
Projecten: De Basky Basket

Universeel bevestigingssysteem voor fietsaccessoires

De Basky Basket

The Basky Company, een start-up opgericht in 2020 door Diederick van Es, heeft als missie producten te realiseren die praktisch, onderscheidend, maar vooral gaaf zijn. Tegelijkertijd streven ze ernaar om een positieve impact te creëren op de wereld waarin we leven. 

Voor de ontwikkeling van hun eerste product, een gebruiksvriendelijk bevestigingsplatform voor fietsen, zocht men een geschikt partner. Die vond men in Dynteq, met haar bewezen track-record, heldere aanpak en ervaring in de mobiliteitsbranche.

Bike
Diederik over Dynteq

'Ik kan niet anders zeggen dan dat Dynteq de ontwikkeling fantastisch heeft opgepakt en heeft waargemaakt. Sterker nog, het product is zelfs gepatenteerd!'

Universeel platform met octrooi

Het universele platform is eenvoudig en snel te monteren op vrijwel iedere voor- en achterdrager. Door middel van een slim ontworpen klikmechaniek is iedere accessoire, zoals een fietsmand, rugtas of deliverybag stevig te (de)monteren met één simpele handeling. Onze ontwerpers zijn ook ontzettend trots dat deze doordachte constructie beloond is met een sterk octrooi. Een mooie erkenning van technische innovatie.

Het resultaat

Gedurende het ontwikkelingstraject hebben onze ontwikkelaars, samen met The Basky Company, het idee vertaald tot een gaaf eindproduct: The Basky Basket. The Basky Basket is een uniek gepatenteerd product wat op een duurzame manier vervaardigd wordt in Nederland. Deze unieke fietsmand is online verkrijgbaar en onderhand al een groot succes.

 

Bike
Meer weten over dit project?
Neem contact op met
Ben Oude Lansink lord product engineer