Ontwikkelaars van vooruitgang

Kindvriendelijk, veilig en funny.

In plaats van altijd voor onze opdrachtgevers te ontwikkelen, hebben we een keer wat voor onszelf ontwikkeld. Lummee is speelgoed, wake-up light, bluetooth speaker, nachtlampje met kleurkeuze, SD-kaartslot en slaaptrainer inéén. Met sound effects en emoticons komt iedere Lummee op z’n eigen manier tot leven.

Bike
De Lummee family. Wanna play?

Lummee Blue voor boys heeft een tof kapsel, is gek op spelen en heeft een coole macho mode. Lummee Pink voor de girls houdt van knuffelen. Wieg haar en ze is direct in love, haar special mode. Lummee Green is een echte wildebras. Maak salto’s met hem, dan activeer je z’n knettergekke mode.

Elegant en robuust

Naast dat door de unieke geluiden en lichteffecten de Lummee een interactief kinderspeeltje is zijn er een tal van andere functies. Er is een dag- en een nachtstand. In de dag-stand kan er via bluetooth of micro-sd naar muziek geluisterd worden, dit is met de kindvriendelijke knoppen te bedienen.

In de nachtstand beschikt de Lummee over een nachtlamp functie, hiervoor is elke gewenste kleur te creëren. De slaaptrainer zorgt voor een langzaam in slaap vallende Lummee, het licht dimt en door de visualisatie van een maan weet een kind dat het bedtijd is. Door zachte verlichting en een visualisatie van een zon laat de lichtwekker functie weten dat het tijd is om uit bed te komen.

Meer weten over dit project?
Neem contact op met
Christiaan Haverslag partner, new business director