Lightpro, professionele 12 volt buitenverlichting

Techmar, een vooraanstaand leverancier van 12 volt buitenverlichting, heeft ons gevraagd een nieuwe productlijn te ontwikkelen voor Lightpro, hun merk voor de professionele markt. Kwaliteit, instelbaarheid én onderscheidend design stonden centraal tijdens de ontwikkeling. In het tijdsbestek van een jaar zijn de eerste ideeën uitgewerkt tot 9 producten gereed voor productie.

Opdrachtgever:
Techmar

Project:
Lightpro

Jaar:
2018

  • productstrategie
  • conceptcreatie
  • conceptvalidatie
  • engineering
  • industrieel design
  • prototypebouw

Altijd het beste licht

Een mooie tuin komt ‘s avonds tot leven met goede verlichting. Elke situatie is anders en vergt vakmanschap. De nieuw ontworpen Lightpro armaturen stellen de hovenier in staat om het beste uit elke situatie te halen. Allemaal gecombineerd met het gemak van 12V plug & play.

100%

Maatwerk

Voor hoveniers is het aanleggen van een tuin altijd maatwerk. Dit gaat gepaard met de spraakmakende belichting. Op productniveau is dit te vertalen naar verstelbaarheid van o.a lichtsterkte, beam angle en beam direction. Vanaf het begin fundamentele eigenschappen van de nieuwe Lightpro armaturen.

Eenheid door

Design

Er is een onderscheidend karakter gecreëerd, door kwaliteit centraal te stellen. Hoogwaardige materialen en afwerkingen in combinatie met gebruiksgemak zijn kenmerkend voor Lightpro.

Doordachte engineering zorgt voor

Hoogwaardige kwaliteit

Alle ontwikkelde ontwerpen worden zorgvuldig en uitgebreid getest, voordat de productie wordt vrijgegeven. We sturen rechtstreeks de fabrieken aan, en controleren samples bijvoorbeeld op maatvoering, afwerking en testen de beoogde functionaliteit.

Ontdek het Lightpro systeem
bekijk het gehele assortiment op www.lightpro.nl

Meer weten over dit project?

Neem contact op met Christiaan Haverslag:

Bel +31 (0) 53 436 73 33
Christiaan Haverslag

partner, creative director