Wij zijn een ingenieursbureau

Wij ontwikkelen industriele producten, professionele apparaten, machines en voertuigen.

“Voor ieder idee een beter product”

Dynteq is het ingenieursbureau dat u verder helpt. Integrale productontwikkeling is onze specialiteit, al sinds we in 2005 zijn gestart als spin-off van de Universiteit Twente. Werktuigbouwkunde, industrieel design en mechatronica ontwikkeling zijn onze specialismen. Vanuit onze vestigingen in Enschede en Utrecht fungeren wij als verlengstuk van uw R&D-afdeling. Ook voor advies op strategisch niveau kunt u bij ons terecht. Daar denken we automatisch over mee. Zo maken we samen met u de producten van de toekomst. Want vernieuwing zit in ons DNA.

WIJ CREEREN KANSEN EN CONCEPTEN

Dagelijks werken we aan de ontwikkeling van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande. Onze kracht ligt in het toepassen van nieuwe technologie en het beter bedienen van behoefte uit de markt.

WIJ ONTWERPEN EN ONTWIKKELEN

Functionaliteit, vormgeving en maakbaarheid zijn de belangrijkste elementen tijdens het ontwerpen en ontwikkelen. Wij combineren verschillende expertises om een doordacht ontwerp te ontwikkelen.

WIJ MAKEN HET TASTBAAR

Zodra we uw product daadwerkelijk in de praktijk uitwerken, wordt het echt concreet. Dit kan een functioneel en gedetailleerd prototype zijn maar ook een 0-serie of het definitieve product.

Wij ontwikkelen industriële producten, professionele apparaten, machines en voertuigen.
Onze favoriete sectoren zijn agri, industrie, mobiliteit en de bouwsector.

SAMEN MET ONS INGENIEURSBUREAU DE PRODUCTEN VAN DE TOEKOMST ONTWIKKELEN?