Wij zijn een

industrieel ontwerpbureau.

Samen met onze opdrachtgevers
ontwikkelen wij industriële producten,
professionele apparaten, machines en voertuigen.

Uw succes is ons succes

Dynteq is het industrieel ontwerpbureau dat u verder helpt. Dagelijks werken we aan de ontwikkeling van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande. Vanuit onze vestigingen in Enschede en Utrecht fungeren wij als verlengstuk van uw R&D-afdeling. Ook voor advies op strategisch niveau kunt u bij ons terecht. Daar denken we automatisch over mee. Zo maken we samen met u de producten van de toekomst. Want vernieuwing zit in ons DNA.

Wie zijn we

Wij zijn Christiaan Haverslag, Niels Markvoort en Rob Lenferink. In 2005 zijn we Dynteq gestart als spin-off van de Universiteit Twente. Door te pionieren, kansen te pakken en vooral door te doen, hebben we een hecht multidisciplinair team kunnen bouwen, en zijn we actief op alle facetten van productontwikkeling. Voor ieder idee een beter product!

Ons team

Ons industrieel ontwerpbureau bestaat uit een multi-disciplinair team van werktuigbouwkundige engineers, industriële productontwerpers, elektronica ontwikkelaars en projectmanagers.

" >

Christiaan Haverslag

partner, creative director

" >

Rob Lenferink

partner, managing director

" >

Niels Markvoort

partner, new business director

" >

Nick Sanders

product engineer & designer

" >

Roy van Poppel

product engineer

" >

Michel Hesselink

product designer

" >

Martijn Smit

product engineer

" >

Yolande Meijer

office manager

" >

Marco Ten Voorde

prototyping en assemblage

" >

Ben Oude Lansink

product engineer

" >

Lex Schoemaker

product engineer

" >

Hans Blankenvoort

product designer

" >

Marten van Waarde

stagiair design engineer

" >

Joost Mesu

stagiair design engineer

Wil jij ook bij ons werken?

vacature

Samenwerken met ons industrieel ontwerpbureau betekent kiezen voor:

  • Een frisse kijk op innovatieve oplossingen
  • Een optimale balans tussen functionaliteit, vormgeving en productie
  • Ontwikkeling van idee tot en met productie
  • No-nonsense mentaliteit en een prettige samenwerking

Onze kernwaarden:

  • Enthousiast
  • Vernieuwend
  • Gedreven
  • Waardevol
  • Kritisch

Hoe kunnen wij als industrieel ontwerpers bijdragen aan de ontwikkeling van de circulaire economie? Tijdens de lunch worden we bijgepraat, dat als we ons richten op het #gebruik, in plaats van het #verbruik, er op vele manieren waarde kan worden gecreëerd. #circulardesign 🍀 pic.twitter.com/n37c3JCYV6

Onze werkplekken

Ons hoofdkantoor bevindt zich op Technology Base Twente in Enschede. We hebben een unieke werkplek gecreëerd in een voormalige F16 shelter. Hier hebben de ruimte om te denken, te ontwikkelen en te realiseren. Er is volop plek voor onze uitgebreide werkplaats met onder andere een 3D-printer en CNC freesbank. Ons kantoor in Utrecht bevindt zich in een voormalig laboratorium. Kortom: inspirerende werkplekken voor een industrieel ontwerpbureau!

Enschede

Ons hoofdkantoor bevindt zich in een voormalige F16 shelter op Technology Base Twente. De archeologische ondergrond, het Twentse cultuurlandschap, de Duitse legerbasis en vervolgens (60 jaar lang) een Nederlandse basis zorgen voor een fascinerende historische gelaagdheid. Waar eerder vele generaties luchtmachtpersoneel getraind werd en waar vandaan missies over de hele wereld werden uitgevoerd, werken wij nu met dezelfde gedrevenheid aan waardevolle nieuwe productontwerpen.

Utrecht

Dynteq Utrecht is gevestigd in het Bedrijfscentrum Vondelparc II aan de Vondellaan. Dit voormalige laboratorium, het Rudolf Magnus Instituut, werd in de jaren twintig gebouwd. In 2003 is het volledig gerenoveerd tot kantoorgebouw. Ook hier inspireert de historie ons om tot nieuwe ideeën te komen. Omdat we altijd op zoek zijn naar verbetering.