Wij gaan verhuizen! Na meer een jaar van kansen creëren, concepten ontwikkelen en ontwerpen gaat het er ook echt van komen: in een voormalige F16 shelter op de Technology Base Twente realiseren we een unieke werkplek voor ons industrieel ontwerpbureau. Energie & duurzaamheid, een hoogwaardig binnenklimaat en een unieke ervaring stonden centraal tijdens de ontwikkeling.

shelter

De Technology Base biedt ons de ruimte om nog beter te ontwikkelen. Testen, uitproberen en grenzen opzoeken, het kan allemaal! Het ruige terrein, de immense leegte en de historische gebouwen bieden pioniers de mogelijkheid hun ideeën te onderzoeken, producten te testen voor ze de markt op gaan en systemen te valideren. Het is de perfecte plek voor bedrijven die veel vrijheid nodig hebben. “Op de Technology Base kan wat elders niet kan.”

Werken, creëren, presenteren en ontspannen. De shelter (met gewapende betonnen muren van 1,20 m dik) krijgt een volledig glazen gevel. Een grote open ruimte geeft plek aan ontwerpers en engineers, om te werken én te ontspannen. Aan de achterzijde van de shelter bevindt zich de toegang tot de werkplaats. Modellen maken, prototypes assembleren en testen. Op de vrijhangende verdiepingsvloer bevindt zich een grote presentatieruimte, waarbij glazen wanden zicht geven op zowel de ontwerpruimte als de werkplaats.

shelter_vooraanzicht

We houden jullie op de hoogte van de verbouwing en het eindresultaat. Kijk voor meer informatie over het terrein op technologybase.nl

Rob Lenferink

About Rob Lenferink

partner, managing director