De FD Gazellen Awards worden elk jaar uitgereikt door het Financieel Dagblad aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Om in aanmerking te komen hanteerde het FD dit jaar extra zware criteria. Bedrijven moeten in ieder geval drie jaar ononderbroken een omzetgroei van tenminste 20% per jaar behalen, financieel gezond zijn, een positief netto resultaat hebben en aan nog vele andere criteria voldoen. Om daarnaast ook daadwerkelijk te worden genomineerd weegt het FD de cijfers van vele bedrijven af en worden alleen de allersnelst groeiende bedrijven genomineerd.

Compliment voor het gehele team
“Hoewel snelle groei geen doel op zich is, zijn wij erg trots dat we van 3 ondernemende studenten naar een solide en gewaardeerd ontwerpbureau zijn gegroeid. Door onszelf continu uit te dagen, ontwikkelen we iedere dag vernieuwende producten, waarmee we onze opdrachtgevers verder helpen. Een FD Gazellen Award is dan ook een groot compliment voor ons gehele team!”

Op 13 november vindt de feestelijke uitreiking plaats van de FD Gazellen Award voor de regio Oost-Nederland en nemen wij onze prijs in ontvangst.

Over Dynteq
Dynteq is een industrieel ontwerpbureau met vestigingen in Enschede en Utrecht. Dagelijks werken we aan de ontwikkeling van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande. Met een multidisciplinair team zijn we actief op alle facetten van productontwikkeling. Voor ieder idee een beter product!

Rob Lenferink

Rob Lenferink

partner, managing director